Шановні магістри Освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес»!
14 грудня (субота) об 11.00 відбудеться ЗАХИСТ дипломних магістерських робіт в он-лайн-режимі
за лінком: https://us02web.zoom.us/j/86325539883?pwd=QjhFRTU1T0loK3BQeUNNaVJHSHBrUT09
————————
📣ЗАПРОШУЄМО НА ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ:
«ЯК ДІСТАТИСЯ ЗІРО

🗒️ 10 грудня 2024 року
🕥 о 10.30
Шановні магістри Освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес»!
🗒️ 14 грудня (субота)
🕚 об 11.00
відбудеться ЗАХИСТ дипломних магістерських робіт
в он-лайн-режимі
за лінком:
🔝 від фахового експерта, начальника відділу оцінки відповідності продукції легкої, харчової промисловості та послуг, ДП«Харківстандартметрологія» – Марини Олександрівни Пелипенко!💎
‼️ Ви дізнаєтесь про:
📌 основні вимоги законодавства в сфері готельного бізнесу.
📌 доступність (інклюзивність) готелів.
📌 основні етапи підготовки готелю для отримання категорії.
📌умови отримання омріяних зірок
🫶Чекаємо студентів ОП«Готельно-ресторанний бізнес» ХНЕУ ім.С.Кузнеця, а також всіх зацікавлених та тих, хто мріє або планує відкрити власний готель!
Зустріч онлайн за лінком:
https://us02web.zoom.us/j/86325539883?pwd=QjhFRTU1T0loK3BQeUNNaVJHSHBrUT09
—
“ДЕНЬ БОРЩУ”!
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
ХНЕУ ім. С. Кузнеця разом зі студентами усіх курсів відсвяткували
“ДЕНЬ БОРЩУ”!
👍 Під час заходу, учасникам провели конкурси і вікторини з оригінальними питаннями та призами!
😊 Також, представники кафедри разом зі студентами приготували найсмачніший БОРЩ із пампушками та салом.
😎 Команда кафедри готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ХНЕУ ім. С. Кузнеця завжди на хвилі подій!
🔥 Студенти отримали неймовірні емоції та враження від цієї зустрічі!
✌️ Долучайтеся до кафедри готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій!
😉 У ХНЕУ ім. С. Кузнеця навчаються найкращі та найрозумніші студенти! ❤️
———
Захистів дипломних проєктів здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241Готельно-ресторанна справа, ОП “Готельно-ресторанний бізнес”
🔥 Сьогодні, 7 червня 2024 року Почалась череда захистів 📚 дипломних проєктів здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241Готельно-ресторанна справа, ОП “Готельно-ресторанний бізнес”, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця!
👩🏫 Екзаменаційна комісія у складі:
Голова ЕК – директор ТОВ “Готель “ХАРКІВ”” Білоброва Н.Ю., ЕК – проф. Давидова О.Ю., доц. Крамаренко Д.П.., доц. Черевична Н.І., секретар Голєніщева Є.Ю.
І сьогодні перші 6 первісток успішно захистили свої дипломні проєкти! 👏 ВІТАЄМО здобувачів із успішним захистом ДП! Ви – наші найкращі!
Бажаємо Вам подальших успіхів, щастя і творчого натхнення! ❤️❤️❤️ А тим, у кого захист ДП ще попереду – успішного захисту! ❤️







7 червня 2024 року починаємо захист дипломних проєктів
Шановні студенти!
7 червня 2024 року Починаємо захист дипломних проєктів
‼️ 7 червня 2014 О 14.00
Захист відбуватиметься онлайн на платформі zoom
За посиланням: https://us02web.zoom.us/j/86325539883?pwd=QjhFRTU1T0loK3BQeUNNaVJHSHBrUT09
Всеукраїнська конференція з міжнародною участю « Іновації Гостинність Туризм: наука, освіта, практика» у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського
Сьогодні, 30 травня, 2024 року разом з науковою спільнотою та практичними фахівцями індустрії гостинності кафедра готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ імені Семена Кузнеця вчетверте бере участь у Всеукраїнській конференції з міжнародною участю « Іновації Гостинність Туризм: наука, освіта, практика» у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського!
У роботі конференції взяли участь наші найталановитіші студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
🤝 Щиро Дякую організаторам, особливо професору Паска Марії Зіновіівні, за щорічну можливість участі в конференції у якості співорганізатора та у гратуляціі-презентаціі!
❤️ Бажаю усім творчого натхнення, щастя, подальшого зростання, нових перемог, Миру! І
До нових спільних проектів! ❤️❤️❤️





—
Участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ», у Херсонському державному аграрно-економічному університеті
Сьогодні, 23 квітня 2024 року кафедра готельного і ресторанного бізнесу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця разом зі здобувачами взяла участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ», у Херсонському державному аграрно-економічному університеті.
📌 Під час роботи конференції, як важливої платформи для обговорення актуальних питань у сфері готельного, ресторанного та туристичного бізнесу, учасники обмінялися науковим та практичним досвідом, висвітлили нові наукові досягнення.
🔥 Цікаві та пізнавальні дискусії, обмін думками, збагачення знаннями, нові знайомства – все це дійсно сприятиме подальшому розвитку пріоритетної для України галузі!
❤️ Дякуємо організаторам конференції за можливість долучитися до наукового заходу і бажаємо усім здоров’я, творчої наснаги, нових наукових звершень та успіхів у подальшій спільній діяльності!




——————-
Захист дипломних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанний бізнес»
19-20 грудня 2023 року на кафедрі готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся захист дипломних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанний бізнес».
Голова комісії: БІЛОБРОВА Наталя Юріївна – директор ТОВ «Готель «Харків»»
Члени комісії: ДАВИДОВА Оксана Юріївна – д.е.н., професор, завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, доценти кафедри: к.н. з держ. упр. СИСОЄВА Світлана Ігорівна, к.т.н. ЧЕРЕВИЧНА Наталя Іванівна, секретар ГОЛЕНІЩЕВА Єлізавета Юріївна.
Здобувачі вищої освіти представили на розгляд екзаменаційної комісії результати власних досліджень у сфері готельного і ресторанного бізнесу. Заслухані роботи виконані на актуальні теми та спрямовані на розкриття й підвищення інвестиційного потенціалу розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу, забезпечення їх конкурентоспроможності, підвищення рівня та якості послуг ресторанної індустрії та ін. У захищених роботах слід відмітити наявність компетентністного підходу до вирішення поставлених завдань в індустрії гостинності, вміння використовувати здобуті знання, навички та досвід, отриманий під час теоретичного навчання та проходження переддипломної практики.
Вітаємо випускників кафедри з успішним захистом та присвоєнням кваліфікації магістрів з готельно-ресторанної справи! Бажаємо подальших успіхів та Миру!












Захист дипломних робіт студентів денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
19-20 грудня 2023р. Відбудеться захист дипломних робіт студентів денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанний бізнес
Графік захисту додається.
РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ (2023/24 навч. р.)
«ЗАДОВОЛЕНІСТЬ ЯКІСТЮ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ»
ОП «Готельно-ресторанний бізнес»
Засідання вченої ради ХНЕУ ім С.Кузнеця за участю генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олега ШАРОВА
5 грудня 2023 року – засідання вченої ради ХНЕУ ім С.Кузнеця за участю генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олега ШАРОВА, який представив законодавчі ініціативи МОН України з реформування системи вищої та фахової передвищої освіти.
Розглядались питання щодо повернення до формульного розподілу фінансування; нового переліку галузей знань і спеціальностей; порядку поновлення та переведення здобувачів вищої освіти;
порядку вступу до закладів вищої освіти; щодо обліку навчальної та наукової роботи науково-педагогічних працівників.
До участі у заході також запрошені керівники ЗВО м.Харкова


