Майстер-клас для школярів міста Харків 🍪 «ПРЯНИКОВА КАЗКА»
4️⃣грудня 2025 року
🌏Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця
в рамках профорієнтаційної роботи
та святкування Дня Святого Миколая
організувала незабутній майстер-клас для школярів міста Харків
🍪 «ПРЯНИКОВА КАЗКА»
🤝Організатор: завідувач кафедри, д.е.н., професор Давидова Оксана Юріївна;
🧑🎓Модератори:
к.т.н., доцент Нечепуренко Кристина Борисівна
к.н. з держ. упр., доцент Сисоєва Світлана Ігорівна.
❄️Свято стало справжньою магією!
Школяри майстерно наносили глазур, створюючи справжні витвори мистецтва!
‼️ Усі продукти – виключно натуральні!
🔥 Учасники отримали не лише практичні навички виготовлення та оздоблення пряників, а й чудові емоції, незабутні враження та, звісно, свої власні пряники!
👌 А ми вже готуємось до нових цікавих та корисних майстер-класів від наших викладачів.
🤝Запрошуємо всіх бажаючих долучатися до наступних заходів!
—
1 квітня 2025 року кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця долучилась до мультизаходу з профорієнтації серед школярів Дергачівського району
Продовжуємо популяризувати славетний ХНЕУ ім.С.Кузнеця,
освітні програми
«Готельно-ресторанна справа» та
«Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві»!
‼️ Сьогодні, 1 квітня 2025 року кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця долучилась до мультизаходу з профорієнтації серед школярів Дергачівського району.
‼️Завідувач кафедри, професор Давидова Оксана Юріівна провела презентацію щодо особливостей та конкурентних переваг навчання за освітніми програмами кафедри.
‼️Доцент Черевична Наталія Іванівна провела
МАЙСТЕР-КЛАС
«Таємниці гостинності. Чарівний світ кави»
🌍Під час зустрічі майбутні вступники ознайомитесь з університетом, кафедрою, дізнались:
- як обрати спеціальність своєї мрії;
- як побудувати успішну кар’єру;
- переваги навчання за освітніми програмами🔝
Усі (присутні 66 школярів) виявили зацікавленість та вдячність за інформативний захід.
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
висловлює вдячність організаторам заходу, доценту Сиромолоту Едуарду Анатолійовичу
і чекає вступників у дружній родині Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця❤️