Меню
Каф. гот. і рест. бізнесу
Про кафедру
Про кафедру
Положення про кафедру
Історія кафедри
Стратегія розвитку кафедри
Викладачі кафедри
Академічна доброчесність
Новини
Навчально-методична робота
Силабуси
Силабуси 241 Готельно-ресторанний бізнес
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплін для магістрів
Силабуси 181 Ресторанні та крафтові харчові технології
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплин для магистрів
План навчально-методичної роботи
Навчально-методичні семінари
Навчально-методичні видання
Наукова діяльність
Науково-видавнича діяльність
Підручники та посібники
Монографії
Навчально-методичні видання
Публікації в зарубіжних та українських наукових періодичних виданнях
Публікації в наукометричних базах scopus та web of science
Підвищення кваліфікації викладачів
Виховна робота
Здобувачу
Презентація вибіркових дисциплін
Презентація вибіркових дисциплін від 25.04.2023
Презентація вибіркових дисциплін для бакалаврів
Презентація вибіркових дисциплін для магістрів
Графік консультацій викладачів
Графік навчального процесу
Денне відділення
Заочне відділення
Кваліфікаційний екзамен
Захист дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241Готельно-ресторанна справа, ОП “Готельно-ресторанний бізнес”
Захист дипломних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанний бізнес»
Наукова діяльність студентів
Наукові студентські гуртки
Науковий гурток «Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного і ресторанного бізнесу»
Науковий гурток «Інновації у сфері готельно-ресторанних послуг» Науковий керівник: к.т.н., доцент Черевична Наталія Іванівна
Працевлаштування
Відкриті та гостьові лекції, тренінги та майстер-класи
Вступнику
Освітні програми
Акредитація ОП
Освітня програма БАКАЛАВР
Освітня програма МАГІСТР
Обговорення ОП (бакалавр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Результати опитування студентів
Результати опитування викладачів
Результати опитування роботодавців
Обговорення ОП (магістр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Результати опитування студентів
Результати опитування викладачів
Результати опитування роботодавців
Обговорення ОП з академічною спільнотою
«ЗАДОВОЛЕНІСТЬ ВНУТРІШНІМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УНІВЕРСИТЕТІ»
Результати опитування здобувачів вищої освіти «Навчальна дисципліна очима здобувачів»
Літні та зимові школи
Школа-гурток «Академія гостинності»
Практична підготовка
Експертна рада стейкхолдерів (роботодавців)
Бази практики
Студія ресторанного сервісу ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Події
Галерея
Безперервна освіта
Міжнародна діяльність
Програми подвійних дипломів
Проєкти і стажування
Для НПП
Для здобувачів
Випускники
Контакти
Головна
Current:
Обговорення ОП (бакалавр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Обговорення ОП (бакалавр) “Готельно-ресторанний бізнес”