Прізвище, ім’я по-батькові Черевична Наталія Іванівна
Вчене звання та науковий ступінь Доцент, кандидат технічних наук.
Посада Доцент.
Дисципліни, що викладає: (у 2023-2024 навчальному році)
– Мистецтво сомельє та еногастрономія;
– Інноваційні технології у готельному бізнесі;
– Інноваційні технології у ресторанному бізнесі;
– Товарознавство.
Основні публікації (за останні 5 років).
- Черевична Н.І. Якість вітчизняних коньяків у контексті європейських норм захисту географічних зазначень товарів / Черевична Н.І., Середенко В.В., Мілінтєєв Б.А. // Інфраструктура ринку. 2022. No 68. с. 67-71. Режим доступу до ресурсу: https://doi.org/10.32782/infrastruct68-11.
- Akmen, V. Research of the market and economic situation state of the cosmetics industry in the context of reforming the regulatory framework and harmoni-zation in accordance with the requirements of the EU regulations / Akmen V., Sorokina S., Kruhlova O., Pavlyshyn M., Volynets L., Kot O., Sevostianova A., Cherevychna N., Zabrodska H., Lutsiv N. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3 (13 (117)), 24–36. (2022). Режим доступу до ресурсу: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.258652 (Scopus).
- Черевична Н. Сучасні реалії та перспективи підготовки фахівців у сфері торгівлі та підприємництва / Черевична Н., Гапонцева О., Фролова Т. // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, №12, 23.05.2022. с. 71-75. Режим доступу до ресурсу : https://doi.org/10.32851/2708-0366/2022.12.10.
- Cherevychna N. Problems of harmonization of Ukrainian legislation with European requirements on geographical indications of domestic goods / Cherevychna N., Hrin N. // Global Scientific Trends. Economics and Public Administration, лютий 2021, випуск 2, с. 5-13. Режим доступу до ресурсу : https://doi.org/10.31110/2789-6536/2021-2.
- Черевична Н.І. Аналіз тенденцій щодо забезпечення розвитку вітчизняної туристичної сфери послуг в умовах пандемії / Черевична Н.І., Музика Ю.Д., Гуйда О.Г., Соколан В.Л. // Global Scientific Trends. Economics and Public Administration, лютий 2021, випуск 2, с. 93-102. Режим доступу до ресурсу : https://doi.org/10.31110/2789-6536/2021-2.
- 6. Investigation of anthoicians availability in sunflower seed husks. / Papchenko V., Matveeva T., Belinska A., Rudniev V., Zviahintseva O., Cherevichna N. // Technology Audit and Production Reserves, 3(36), 2018. 31–34. Режим доступу до ресурсу : https://doi.org/10.15587/2312-8372.2017.108369.
- Business communications in the Ukrainian advertising market: current state and development prospects / K.Naumik-Gladka, O.Kakhovska, E.Darmofal, N.Cherevychna // Global Scientific Trends: Economics and Public Administration №3, 2023, с. 5-20.
- Big data market as a modern tool for systematization of knowledge on the development of socio-economic systems / Naumik-Gladka K., Cherevychna N., Ruban А. // Global Scientific Trends: Economics and Public Administration, №4, 2023, с. 70-81.
Виконання пунктів ліцензійних умов (номери)
П. 38: 1, 3, 8, 12, 14, 19.
Наукові інтереси:
Мистецтво сомельє, дегустаційний аналіз, інновації у готельному і ресторанному бізнесі
E–mail cherevichna@gmail.com
Citations:
ORCID
0000-0002-6660-5366
Google Scholar https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&view_op=list_works&gmla