Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Викладачі кафедри

Давидова Оксана Юріївна
Розклад Занять Персональна сторінка

Завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу. Професор, доктор економічних наук, кандидат технічних наук

Безсонний Віталій Леонідович
Розклад Занять Персональна сторінка

Доцент, кандидат технічних наук

Жуков Владлен Валерійович
Розклад Занять Персональна сторінка

Доцент, кандидат економічних наук

Івашура Андрій Анатолійович
Розклад Занять Персональна сторінка

Доцент, кандидат сільськогосподарських наук

Черевична Наталія Іванівна
Розклад Занять Персональна сторінка

Доцент, кандидат технічних наук

Протасенко Ольга Федорівна
Розклад Занять Персональна сторінка

Доцент, кандидат технічних наук

Сисоєва Світлана Ігорівна
Розклад Занять Персональна сторінка

Доктор філософії, кандидат наук з державного управління, доцент

Крамаренко Дмитро Павлович
Розклад Занять Персональна сторінка

Доцент, кандидат технічних наук

Голеніщева Єлізавета Юріївна
Розклад Занять Персональна сторінка

Викладач, завідувач лабораторією каф. готельного і ресторанного бізнесу

Безсонний Віталій Леонідович

Безсонний Віталій Леонідович
Доцент кафедри
Кандидат технічних наук, доцент

Жуков Владлен Валерійович

Прізвище, ім’я по-батькові Жуков Владлен Валерійович Вчене звання та науковий ступінь Доцент, кандидат економічних наук. Посада Доцент. Дисципліни, що викладає: (2022-2023 навчальному році) – Професійна етика та конфліктологія у готельно-ресторанному бізнесі – Основи наукових досліджень в індустрії гостинності» – Сучасні комунікації та дипломатичний протокол – Гостинність та крос-культурні особливості в сфері послуг – Етнічні виміри […]

Давидова Оксана Юріївна

  Давидова Оксана Юріївна Завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ ім. С. Кузнеця Професор, доктор економічних наук, кандидат технічних наук Дисципліни, що викладає: – Гігієна і санітарія в галузі; – Організація ресторанного господарства; – Традиції та культура харчування народів світу; – Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві; – Міжнародні стандарти та якість […]

Івашура Андрій Анатолійович

Прізвище, ім’я по-батькові Івашура Андрій Анатолійович Вчене звання та науковий ступінь Доцент, кандидат сільськогосподарських наук. Посада Доцент. Дисципліни, що викладає: (2022-2023 навчальному році) – Тренінг-курс Основи охорони праці; – Харчова хімія і нутриціологія. Основні публікації (за останні 5 років). Сучасні тенденції розвитку зеленої економіки в умовах глобалізації та мінімалістичного руху : монографія / А. А. […]

Протасенко Ольга Федорівна

Прізвище, ім’я по-батькові Протасенко Ольга Федорівна Вчене звання та науковий ступінь Доцент, кандидат технічних наук. Посада Доцент. Дисципліни, що викладає: (2022-2023 навчальному році) – Тренінг-курс “Основи охорони праці”; – Тренінг-курс “Основи охорони праці (англ.)”; – Тренінг-курс “Безпека життєдіяльності, охорона праці (англ.)”; – Екологія (англ.). Основні публікації (за останні 5 років). Протасенко О. Ф. Роль людського […]

Сисоєва Світлана Ігорівна

Прізвище, ім’я по-батькові Сисоєва Світлана Ігорівна Вчене звання та науковий ступінь Доктор філософії, кандидат наук з державного управління, доцент Посада Доцент. Дисципліни, що викладає: (2022-2023 навчальному році) –  основи курортології і рекреації, основи готельного господарства; – інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі. Основні публікації (за останні 5 років). Сисоєва С. І. Механізми державного регулювання […]

Голеніщева Єлізавета Юріївна

Викладач, завідувач лабораторією

Черевична Наталія Іванівна

Доцент, кандидат технічних наук

Крамаренко Дмитро Павлович

Крамаренко Дмитро Павлович Прізвище, ім’я по-батькові Крамаренко Дмитро Павлович Вчене звання та науковий ступінь Доцент, кандидат технічних наук. Посада Доцент. Дисципліни, що викладає: (2023-2024 навчальному році) – Сучасні комунікації та дипломатичний протокол; – Проєктування об’єктів готельно-ресторанного бізнесу; – Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства; – Методологія і організація наукових досліджень; – Технологія продукції ресторанного господарства;   Основні […]