Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Підвищення кваліфікації викладачів

Підвищення кваліфікації викладачів у 2024 р.

Давидова_Оксана_Юріївна_Сертифікат_НАЗЯВО_18_03_2024

Підвищення кваліфікації викладачів у 2023 р.

Сертифікат_НУХТ-26.10.2023_0.5-кред

—-

Онлайн-курси від Фонду Східна Європа на освітньої онлайн-платформі «Зрозуміло!»

Доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу Безсонний Віталій Леонідович 23.03.2023 пройшов два онлайн-курса обсягом 0,2 кредиту ЄКТС (6 академ. годин) кожний, на тему:

«РХБЯ-загрози: від А до Я» в межах «Програми цивільного захисту», що впроваджується Фондом Східна Європа на освітньої онлайн-платформі «Зрозуміло!».

«Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш!» в межах «Програми цивільного захисту», що впроваджується Фондом Східна Європа спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій на освітньої онлайн-платформі «Зрозуміло!».

Стажування у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського

З 30 січня по 10 березня 2023 року пройшли стажування у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського:

– завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, професор Давидова Оксана Юріївна;

– доцент Безсонний Віталій Леонідович;

– доцент Івашура Андрій Анатолійович;

– доцент Протасенко Ольга Федорівна;

– доцент Жуков Владлен Валерійович;

– доцент Хаустова Тетяна Миколаївна;

– доцент Сисоєва Світлана Ігорівна;

– асистент Колеснік Юлія Віталіївна.

за темою: «Інноваційні методи та технології викладання в освітньому просторі за спеціальністю 241 Готельно-ресторання справа». Обсяг підвищення кваліфікації 180 годин (6 кредитів ЄКТС).
Отриманні результати: удосконалено науково-педагогічний досвід застосування інноваційних методів та технологій викладання в освітньому просторі за спеціальністю 241 Готельна-ресторанна справа.

Магістратура зі спеціальністі “Готельно-ресторанна справа”

Доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу, Жуков Владлен Валерійович, здобув кваліфікацію вищої освіти магістра зі спеціальністю “Готельно-ресторанна справа” у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна.

Підвищення кваліфікації у PROFI CLUB

16 лютого 2023 року підвищення кваліфікації у PROFI CLUB пройшли завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, професор Давидова Оксана та доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу Хаустова Тетяна шляхом онлайн зустріч на тему “МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: інформованість споживачів та відповідальність виробника». Основні питання, що розглядались:

– основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;

– відповідальність виробника та постачальників за порушення вимог маркування; на що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів;

– процедура дій споживача при виявленні невірної інформації на етикетці харчового продукту.

Підвищення кваліфікації у PROFI CLUB

9-10 лютого 2023 року підвищення кваліфікації пройшли завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, професор Давидова Оксана та доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу Хаустова Тетяна шляхом онлайн зустріч на тему “Процедура захисту об’єктів операторів ринку харчових продуктів від шкідників: нормативна база» від PROFI CLUB Основні питання, що розглядались:

– критерії оцінки та вибору постачальників;

– контроль роботи постачальника профільних послуг, обов’язкові документи для оператора ринку;

– умови виконання робіт щодо контролю шкідників тощо.

Підвищення кваліфікації у ХНЕУ ім С. Кузнеця

З 17 по 27 січня  2023 року  прошли підвищення кваліфікації у Харківському національному економічному університету  імені Семена Кузнеця завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, професор Давидова Оксана та доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу Хаустова Тетяна за темою: «Формування культури якості вищої освіти». 

Отриманні результати:  набуття професійних та загальних навичок щодо методичного та практичного рівнів з підготовки освітніх програм до процедур акредитації.

Підвищення кваліфікації викладачів до 2023 року