25 квітня 2023 року, з метою формування індивідуальної траєкторії навчання в парадигмі студентоцентрованого підходу, за освітньою програмою Готельно-ресторанний бізнес відбулась презентація вибіркових дисциплін – МЕЙДЖОРІВ для здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Викладачі кафедри готельного і ресторанного бізнесу та кафедри підприємництва і торгівлі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця презентували свої авторські курси. Студенти виявили активність у обговоренні, зацікавленість до дисциплін та зробили свій неупереджений власний вибір шляхом прямого голосування-опитування на платформі zoom. Дякуємо усім викладачам за презентабельні представлення дисциплін, а наших студентів за активність, командний дух і тверду позицію! Бажаємо подальших успіхів, оптимізму та Миру!
Основи-наукових-досліджень-в-індустрії-гостинностіОрганізація-обслуговування-напоями
Мистецтво-сомельє-та-еногастрономія
Іміджева-ідеологія-в-готельно-ресторанному-бізнесі
Захист-прав-споживачів-у-сфері-обслуговування
Безпека-послуг-у-готельно-ресторанному-бізнесі
Етика-бізнесу-
Організаційна-культура-у-готельно-ресторанному-бізнесі_БАКАЛАВР
Організація-спеціальних-форм-обслуговування_БАКАЛАВР
Патентознавство-