Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Давидова Оксана Юріївна

 

Давидова Оксана Юріївна

Завідувач кафедри готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Професор, доктор економічних наук, кандидат технічних наук

Дисципліни, що викладає:

– Гігієна і санітарія в галузі;

– Організація ресторанного господарства;

– Традиції та культура харчування народів світу;

– Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві;

– Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу;

– Девелопмент та управління ресурсами у закладах гостинності

Основні публікації

  1. Prokhorova V., Davydova O., Protsenko Methodological Aspects of Implementation of the Safety System in the Activity of Hotel and Catering Industry Enterprises. International Journal of Engineering & Technology, 7 (4.3). 2018, pp. 502‒506. Website: www.sciencepubco.com/index.php/IJET.
  2. Babenko V., Kulczyk Z., Perevosova I., Syniavska O., Davydova O. Factors of the development of international e-commerce under the conditions of globalization. SHS Web of Conferences, vol. 65, 04016 (2019), M3E2 2019, pp. 10-16, 2019. [Online]. Available: https://doi.org/10.1051/shsconf/20196504016. Accessed on: July 22, 2019.
  3. Havlovska N., Savina H., Davydova O., Savin S., Rudnichenko Y., Lisovskyi I. Qualitative Substantiation of Strategic Decisions in the Field of Cost Management using the Methods of Economic Mathematical Modeling. TEM Journal. Volume 8, Issue 3, Pages 959-971, ISSN 2217-8309, DOI: 10.18421/TEM83-38, August 2019.
  4. Davydova O., Protsenko V. Methodical aspects of the neutralization of risks of innovative managing the development of hotel and restaurant enterprises // SHS Web of Conferences 67, 06011 (2019), NTI-UkrSURT 2019, https://doi.org/10.1051/shsconf / 20196706011 https://www.shs-conferences.org/articles/shsconf/abs/2019/08/contents/contents.html
  5. Davydova O., Chebanova N., Kashchena N., Сhmil H., Protsenko V. Economic activity of enterprises: methodical aspects of assessment. SHS Web of Conferences, Vol. 67, 2019. [Online]. Available: https://www.shs-conferences.org/articles/ shsconf/abs/2019/08/ shsconf_NTI-UkrSURT2019_06012/shsconf_NTI-UkrSURT 2019_06012.html
  6. Davydova O., Kashchena N., Staverska T., Chmil H. Digitalization of Economic Activity Management and Sustainable Enterprise’s Development. International Journal of Recent Technology and Engineering (IJRTE) ISSN: 2277-3878, Volume-8, Issue 3C, November 2019. Pp. 195-200. Retrieval Number: C10331183C19/19©BEIESP DOI:10.35940/ijrte.C1033.1183C19. https://www.ijrte.org/wp-content/uploads/papers/v8i3c/C10331183C19.pdf
  7. Davydova O., Kashchena N., Staverska T., Chmil H. Sustainable Development Of Enterprises With Digitalization Of The Economic Management. International Journal of Advanced Science and Technology. Vol. 29 No. 8s (2020), рр. 2370–2378. 10.05.2020. 10.05.2020. Retrieved from http://sersc.org/journals/index.php/IJAST/article/view/14712
  8. Litvinova І., Davydova O., Kozub V., Kozub S., Chernukha, T. Formation of the mechanism of innovative development of insurance companies in the market environment. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. ISSN 1729-3774, UDC 005:342:368, 30.06.2022. 3 (13 (117)), pp. 67–77. DOI: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.260372
  9. Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві : підручник / О. Ю. Давидова. – Х. : Видавництво  Іванченка І.С., 2018. – 488 с.
  10. Давидова О. Ю. Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика : монографія. Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. 448 с.
  11. Давидова О. Ю. Організація виробництва : підручник / О. Ю. Давидова. – Х. : Вид-во Світ Книг, 2021. – 266 с.
  12. Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю. Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування : навчальний посібник / О. Г. Терешкін, Л. П. Малюк, О.Ю. Давидова. Харків: ХДУХТ, 2018. 155 с.
  13. Терешкін О. Г., Малюк Л. П., Давидова О. Ю. Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі : монографія / за ред. проф. Давидової О. Ю. Харків : ХДУХТ, 2019. 157с.

 

Виконання пунктів ліцензійних умов (номери)

П. 38: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 19.

Наукові інтереси:

– Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві;

– Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу;

– Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства.

E-mail davydova_oks@ukr.net

Citations:

ORCID

0000-0003-3045-9464

Scopus

https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57218602368

Web of Science

https://publons.com/researcher/3308652/oksana-davydova/

Google Scholar

https://scholar.google.com.ua/citations?user=N9B0skkAAAAJ&hl=ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *