Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Гостьові лекції та майстер-класи

Майстер-клас “Мистецтво писанкарства”

Відбувся майстер-клас “Мистецтво писанкарства”

  • дізналися про символіку малюнків,
  • навчилися малювати писачком,
  • дізналися тонкощі роботи з писачком,
  • відчули медитаційні мотиви писанкарства

Запах воску, свічки, кропітка робота з кожним яйцем (навіть дистанційно) налаштують на святковий лад та подарують почуття рівноваги, спокою та передчуття світлого свята – Великодня.

Дякуємо, доценту кафедри готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ ім. С. Кузнеця Тетяні Хаустовій за натхнення та цікавий майстер-клас

“Весняні канікули у STEM-лабораторії”

В рамках проекту “Весняні канікули у STEM-лабораторії” 29 березня 2023 р. відбувся майстер-клас для школярів “Безпека харчових продуктів” за участю викладачів кафедри грб

Гостьова лекція «Суб’єктивні пріоритети у предметах»

22 березня відбулась гостьова лекція «Суб’єктивні пріоритети у предметах» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Лектор ‑ спеціальний гість ‑ засновник та власник закладів ресторанного бізнесу Тарас Кліпін.

З привітальним словом до присутніх звернулася завідувачка кафедри готельного і ресторанного бізнесу, д.е.н., професор Оксана Давидова. Вона відзначила важливість зв’язку освітніх методів з практичними і прикладними аспектами ресторанної справи. Зробила акцент на важливості залучання до аудиторних занять на ОП професіоналів-практиків, експертів галузі.

Під час вебінару розглянуто важливі питання пріоритетів у навчанні, в професійній сфері діяльності, вибору напрямку роботи:

– робота під час навчання: варто чи ні,

– бакалавр чи магістр,

– актуальність спеціальності 241 готельно-ресторанна справа,

– перспективи працевлаштування,

– досвід «своєї» справи (пряники, кенді бари, напої, фестивалі вуличної їжі),

– кулінарна студія (відкриття, формат, нюанси роботи),

– наскільки знадобилися знання, отримані в університеті,

– відкриття ресторану: як не потрібно займатися ресторанним бізнесом,

– організація роботи закордоном.

Лектор-модератор проведеного заходу: к.т.н., доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу Тетяна Хаустова. Гостьову лекцію проведено з використанням платформи Zoom. Питання вебінару викликали жваву дискусію здобувачів вищої освіти. По закінченню лекції, учасники одноголосно відзначили прогресивний, інноваційний формат проведення гостьової лекції, її високий теоретико-практичний, методичний рівень, який відповідає сучасним вимогам вищої школи!

Навіщо студенту писати наукову статтю чи тези?

Медіапроект – альтернативне творче завдання для фахівців спеціальності
241 готельно-ресторанна справа