Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Розширене засідання кафедри готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ ім. С.Кузнеця

Сьогодні, 26 січня 2023 року,  відбулось розширене засідання кафедри готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ ім. С.Кузнеця, на якому були присутні  СТЕЙКХОЛДЕРИ, члени робочих груп освітніх програм Готельно-ресторанний бізнес:

Шевченко Аліна Михайлівна, директор ТОВ «ГОТЕЛЬ «КІРОФФ»» ,

Подушко Юлія Олександрівна, здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти,

Мусієнко Лілія Ігорівна, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Розглянуто  питання щодо змін у навчальних планах підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на 2023-2024 навчальний рік та їх затвердження.

Доповідач: проф. Давидова О.Ю.

Усі  запрошені стейкхолдери  – Шевченко А.М., Подушко Ю.О. та Мучєнко Л.І. відзначили актуальність та доцільність передбачених планами дисциплін, наскрізність івивчення іноземних мов, професійну спрямованість усіх освітніх компонент.

Також зазначили на те, що важливе місце під час підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу займає практика, яка становить 20 кредитів, що відповідає Стандарту Міністерства освіти і науки України та освітній програмі Готельно-ресторанна справа.

Запропоновано затвердити Навчальні плани для спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на 2023-2024 навчальний рік як такі, що відповідають Стандартам Міністерства освіти і науки України, відповідним освітнім програмам та усім вимогам вищої освіти, та дозволять сформувати висококваліфікованих  фахівців готельно-ресторанного бізнесу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *