Меню
Каф. гот. і рест. бізнесу
Про кафедру
Про кафедру
Положення про кафедру
Історія кафедри
Стратегія розвитку кафедри
Викладачі кафедри
Академічна доброчесність
Новини
Навчально-методична робота
Силабуси
Силабуси 241 Готельно-ресторанний бізнес
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплін для магістрів
Силабуси 181 Ресторанні та крафтові харчові технології
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплин для магистрів
План навчально-методичної роботи
Навчально-методичні семінари
Навчально-методичні видання
Наукова діяльність
Науково-видавнича діяльність
Підручники та посібники
Монографії
Навчально-методичні видання
Публікації в зарубіжних та українських наукових періодичних виданнях
Публікації в наукометричних базах scopus та web of science
Підвищення кваліфікації викладачів
Виховна робота
Здобувачу
Презентація вибіркових дисциплін
Презентація вибіркових дисциплін від 25.04.2023
Презентація вибіркових дисциплін для бакалаврів
Презентація вибіркових дисциплін для магістрів
Графік консультацій викладачів
Графік навчального процесу
Денне відділення
Заочне відділення
Кваліфікаційний екзамен
Захист дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241Готельно-ресторанна справа, ОП “Готельно-ресторанний бізнес”
Захист дипломних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанний бізнес»
Наукова діяльність студентів
Наукові студентські гуртки
Науковий гурток «Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного і ресторанного бізнесу»
Науковий гурток «Інновації у сфері готельно-ресторанних послуг» Науковий керівник: к.т.н., доцент Черевична Наталія Іванівна
Працевлаштування
Відкриті та гостьові лекції, тренінги та майстер-класи
Вступнику
Про нас!
Освітні програми J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Акредитація ОП
Освітня програма БАКАЛАВР
Освітня програма МАГІСТР
Освітні програми G13 Харчові технології
Освітня програма БАКАЛАВР
Освітня програма МАГІСТР
Обговорення ОП (бакалавр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Результати опитування студентів
Результати опитування викладачів
Результати опитування роботодавців
Обговорення ОП (магістр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Результати опитування студентів
Результати опитування викладачів
Результати опитування роботодавців
Обговорення ОП з академічною спільнотою
«ЗАДОВОЛЕНІСТЬ ВНУТРІШНІМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УНІВЕРСИТЕТІ»
Результати опитування здобувачів вищої освіти «Навчальна дисципліна очима здобувачів»
Літні та зимові школи
Школа-гурток «Академія гостинності»
Практична підготовка
Експертна рада стейкхолдерів (роботодавців)
Бази практики
Студія ресторанного сервісу ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Події
Галерея
Профорієнтаційна робота
Безперервна освіта
Міжнародна діяльність
Програми подвійних дипломів
Проєкти і стажування
Для НПП
Для здобувачів
Випускники
Контакти
Головна
Current:
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплін для бакалаврів
2025-2026 навчальний рік
ОК-17_Товарознавство
Завантажити
ОК_12_Харчова_хімія_та_нутриціологія
Завантажити
ОК_13_Традиції_та_культура_харчування_народів_світу
Завантажити
ОК_14_Гігієна_і_санітарія_в_галузі-1
Завантажити
ОК_15_Основи_курортології_та_рекреації
Завантажити
ОК_16_Устаткування_закладів_готельно_ресторанного_господарства
Завантажити
ОК_18_Технологія_продукії_ресторанного_господарства
Завантажити
ОК_20_Інформаційні_технології_у_готельно_ресторанному_бізнесі
Завантажити
ОК_22_Організація_готельного_господарства
Завантажити
ОК_24_Стандартизація_сертифікація_і_метрологія
Завантажити
ОК_26_Маркетинг_та_брендинг_готельно_ресторанного_бізнесу
Завантажити
ОК_28_Організація_ресторанногогосподарства
Завантажити
ОК_32_Проєктування_обєктів_готельно_ресторанного_бізнесу
Завантажити
ОК_34_Управління_якістю_продукції_та_послуг_у_ГРГ
Завантажити
ОК_36_Безпека_послуг_у_готельно_ресторанному_бізнесі
Завантажити
ОК_37_Організація_анімаційної_діяльності
Завантажити
ОК-9_Вступ-до-фаху
Завантажити
ОК-10_Основи-гостинності
Завантажити
—
2024-2025 навчальний рік
Обов’язкові дисципліни
Вступ-до-фаху-_укр_ОП-ГРС
Завантажити
Харчова_хімія_і_нутриціологія_укр_ОП_Готельно_ресторанний_бізнес
Завантажити
Устаткування_закладів_готельно_ресторанного_господарства_укр_ОП
Завантажити
Управління_якістю_продукції_та_послуг_у_ГРГ_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Стандартизація_сертифікація_і_метрологія_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Технологія_укр_ОП-ГРБ
Завантажити
Товарознавство_укр_ОП-ГРБ
Завантажити
Безпека_послуг_у_готельно_ресторанному_бізнесі_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Бухоблік_у_готельно_ресторанному_бізнесі_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Гігієна_і_санітарія_в_галузі_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Проектування_обєктів_готельно_ресторанного_бізнесу_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Інженерна-графіка_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Інформаційні_технології_ГРС_укр_ОП_ГРБ_2023_2024
Завантажити
Маркетинг_та_брендинг_готельно_ресторанного_бізнесу_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Організація_готельного_господарства_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Організація_ресторанного_господарства_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Основи_гостинності_укр_ОП_ГРБ_2023_2024
Завантажити
Основи_наукових_досліджень_в_індустрії_гостинності_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Вибіркові дисципліни
PR_технології_у_готельно_ресторанному_бізнесуі_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Барна-справа_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Етика-бизнесу_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Захист_прав_споживачів_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Іміджева_ідеологія_в_готельно_ресторанному_бізнесі_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Мистецтво_сомельє_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Моделювання_пріоритетності_послуг_готельно_ресторанного_бізнесуі
Завантажити
Організаційна_культура_у_готельно_ресторанному_бізнесі_укр_ОП_ГРБ
Завантажити
Організація_спеціальних_форм_обслуговування_укр_ОП_ГРБ_2023
Завантажити
Патентознавство_укр_ОП_ГРБ-2023
Завантажити
Професійна_етика_та_конфліктологія_у_готельно_ресторанному_бізнесі
Завантажити
Фудблогинг
Завантажити