Меню
Каф. гот. і рест. бізнесу
Про кафедру
Про кафедру
Положення про кафедру
Історія кафедри
Стратегія розвитку кафедри
Викладачі кафедри
Академічна доброчесність
Новини
Навчально-методична робота
Силабуси
Силабуси 241 Готельно-ресторанний бізнес
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплін для магістрів
Силабуси 181 Ресторанні та крафтові харчові технології
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплин для магистрів
План навчально-методичної роботи
Навчально-методичні семінари
Навчально-методичні видання
Наукова діяльність
Науково-видавнича діяльність
Підручники та посібники
Монографії
Навчально-методичні видання
Публікації в зарубіжних та українських наукових періодичних виданнях
Публікації в наукометричних базах scopus та web of science
Підвищення кваліфікації викладачів
Виховна робота
Здобувачу
Презентація вибіркових дисциплін
Презентація вибіркових дисциплін від 25.04.2023
Презентація вибіркових дисциплін для бакалаврів
Презентація вибіркових дисциплін для магістрів
Графік консультацій викладачів
Графік навчального процесу
Денне відділення
Заочне відділення
Кваліфікаційний екзамен
Захист дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241Готельно-ресторанна справа, ОП “Готельно-ресторанний бізнес”
Захист дипломних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанний бізнес»
Наукова діяльність студентів
Наукові студентські гуртки
Науковий гурток «Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного і ресторанного бізнесу»
Науковий гурток «Інновації у сфері готельно-ресторанних послуг» Науковий керівник: к.т.н., доцент Черевична Наталія Іванівна
Працевлаштування
Відкриті та гостьові лекції, тренінги та майстер-класи
Вступнику
Освітні програми
Акредитація ОП
Освітня програма БАКАЛАВР
Освітня програма МАГІСТР
Обговорення ОП (бакалавр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Результати опитування студентів
Результати опитування викладачів
Результати опитування роботодавців
Обговорення ОП (магістр) “Готельно-ресторанний бізнес”
Результати опитування студентів
Результати опитування викладачів
Результати опитування роботодавців
Обговорення ОП з академічною спільнотою
«ЗАДОВОЛЕНІСТЬ ВНУТРІШНІМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УНІВЕРСИТЕТІ»
Результати опитування здобувачів вищої освіти «Навчальна дисципліна очима здобувачів»
Літні та зимові школи
Школа-гурток «Академія гостинності»
Практична підготовка
Експертна рада стейкхолдерів (роботодавців)
Бази практики
Студія ресторанного сервісу ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Події
Галерея
Безперервна освіта
Міжнародна діяльність
Програми подвійних дипломів
Проєкти і стажування
Для НПП
Для здобувачів
Випускники
Контакти
Головна
Current:
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Силабуси дисциплін для бакалаврів
Обов’язкові дисципліни
ОК_1_Українська_мова_за_професійним_спрямуванням-4-1
Завантажити
ОК_2_Вища_та_прикладна_математика-4-1
Завантажити
ОК_3_Загальна_неорганічна_та_органічна_хімія-4
Завантажити
ОК_4_Історія_української_культури-4
Завантажити
ОК_5_ІНОЗЕМНА_МОВА_за_професійним_спрямуванням-4
Завантажити
ОК_6_Аналітична_та_фізколоїдна_хімія-4
Завантажити
ОК_7_Інженерна_та_компьютерна_графіка-4
Завантажити
ОК-8_Філософія-4
Завантажити
ОК-9_Вступ-до-фаху-4
Завантажити
ОК_10_Інформаційні_та_комунікаційні_технології-4
Завантажити
ОК-11_Біохімія-4
Завантажити
ОК-12_Харчова-мікробіологія-4
Завантажити
ОК_13_Харчова_хімія_та_нутриціологія-4
Завантажити
ОК_15_Устаткування_закладів_ресторанного_господарства-4
Завантажити
ОК-16_Товарознавство-4
Завантажити
ОК_17_Методи_контролю_харчової_продукції-4
Завантажити
ОК_18_ПРОЦЕСИ_І_АПАРАТИ_ХАРЧОВИХ_ВИРОБНИЦТВ-4
Завантажити
ОК_19_Технологія_продукії_ресторанного_господарства-4
Завантажити
ОК_21_Безпека_життєдіяльності_та_охорона_праці-4
Завантажити
ОК_23_ТЕХНОЛОГІЇ_ХАРЧОВИХ_ВИРОБНИЦТВ-4
Завантажити
ОК_25_Стандартизація_сертифікація_і_метрологія-4
Завантажити
ОК_26_Менеджмент_ресторанного_бізнесу-4
Завантажити
ОК_27_Економіка_підприємств_харчування_та_ресторанного_бізнесу-4
Завантажити
ОК-30_КРАФТОВІ-ТЕХНОЛОГІЇ-4
Завантажити
ОК_33_Проєктування_обєктів_ресторанного_бізнесу-4
Завантажити
ОК_36_ІІНОЗЕМНА_МОВА_АКАДЕМІЧНОЇ_ТА_ПРОФЕСІЙНОЇ_КОМУНІКАЦІЇ-4
Завантажити
ОК_37_Маркетинг_та_брендинг_ресторанного_бізнесу-4
Завантажити
Вибіркові дисципліни
ВК-Барна-справа-4
Завантажити
ВК-Етика-бизнесу-4
Завантажити
ВК-Захист-прав-споживачів-4
Завантажити
ВК-Інтелектуальна-власність-4
Завантажити
ВК_Мистецтво_сомельє_та_еногастрономія-4
Завантажити
ВК-Основи-наукових-досліджень-4
Завантажити
ВК_Ресурсозбереження_у_харчовій_і_переробній_промисловості-4
Завантажити
ВК_Сенсорний_аналіз_харчових_продуктів-4
Завантажити
ВК_Технології_кондитерських_виробів_у_ресторанному_господарстві-4
Завантажити
ВК_Технології_оздоровчого_та_дієтичного_харчування-4
Завантажити
ВК_Технології_продукції_спеціального_призначення-4
Завантажити
ВК_Холодильна_техніка_та_технологія_харчових_продуктів-4
Завантажити